+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Whistler

Whistler

Whistler is één van de beste skioorden van Noord-Amerika. Het werd nog bekender door de Olympische en Paralympische Winterspelen die in 2010 plaatsvonden. Whistler is een charmant Alpendorpje. In het voetgangersgebied van Whistler Village vind je uitstekende restaurants, een bruisend nachtleven, boetiekjes en spa's.

Whistler trekt skiërs en snowboarders vanuit de hele wereld. In de winter kan er worden geskied en gesnowboard. In de lente en zomer kun je wandelen langs de watervallen, meren en het ruige achterland van de Whistler bergen en parken. Whistler Mountain Bike Park heeft leuke paden om te fietsen.

Ieder seizoen is er voor iedereen wat wils in Whistler! Een mooie manier om Whistler te ontdekken is via de Peak 2 Peak Gondola. Dit was de eerste kabelbaan in de wereld die twee bergen (de Whistler en de Blackcomb) met elkaar verbindt. Je hebt hier 360 graden uitzicht over de prachtige omgeving van Whistler, de bergen, meren en bossen in de omgeving. Zoek je iets meer uitdaging? Er zijn ook diverse Zipline Tours te boeken in Whistler.

Meer informatie over Whistler: https://www.ustravel.nl/Bestemmingsinfo/West-Canada/Whistler