+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Wakulla Springs & Tallahassee

Wakulla Springs & Tallahassee

Als hoofdstad van Florida is Tallahassee een perfect voorbeeld van een zuidelijke stad met zijn zuidelijke gastvrijheid. De stad bestaat uit heuvels, wegen die worden overdekt met eikenbomen en plantages. Tallahassee is de thuishaven van Florida State University, Florida A&M University en Florida's Legislature. Het New Capitol gebouw prijkt boven alles uit, naast het klassieke Old Capitol gebouw.

In het historische district staan gracieuze oude huizen langs een park, samen met een historische herberg, bars en restaurants. Tallahassee heeft musea, parken, kunstgalerijen, een dierentuin en nog zoveel meer.

Twintig minuten ten zuiden van Tallahassee ligt Wakulla Springs Wakulla Springs geeft je een kijkje in het oude Florida. Tijdens je bezoek heb je genoeg tijd om alligatoren, herten en schilpadden in hun natuurlijke leefomgeving te bekijken. De bronnen in Wakulla Springs zijn de grootste en de diepste van Florida, perfect om in te zwemmen en snorkelen. Het Wakulla Springs State Park is een wildnatuurreservaat. Je kunt met een boot een tour maken over de Wakulla River. In het park kun je fietsen, wandelen, paardrijden en zwemmen. Een aantal Tarzan films zijn opgenomen in het Wakulla Springs State Park.