+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Philadelphia

Philadelphia

De stad Philadelphia, in de staat Pennsylvania, is de op een na grootste stad aan de oostkust van de Verenigde Staten. Een dynamische bestemming vol met belevenissen van een grote stad en de charme van een kleine plaats. En met een dagelijkse non-stop service vanaf Amsterdam is Philadelphia goed bereikbaar en een makkelijke toegangspoort voor een echte Amerikaanse ervaring.

Bekend in de hele wereld als de bakermat van de Verenigde Staten, kent Philadelphia meer Amerikaanse geschiedenis dan welke stad in dit land. Hier staan de Independence Hall en de Liberty Bell, twee van de meest gewaardeerde historische monumenten in Amerika die de vrijheid van dit land huldigen. Philadelphia is ook een groot cultureel centrum, met musea als het Philadelphia Museum of Art, The Barnes Foundation en optredende gezelschappen als The Philadelphia Orchestra en het Pennsylvania Ballet.

Philadelphia is een stad met een eigentijdse uitstraling en is opgebouwd uit woonwijken, elk met een eigen karakter. De toegankelijke straten, verdeeld in "blocks" maken Philadelphia een paradijs voor wandelaars. Een intensief openbaarvervoersysteem maakt reizen van het centrum naar het omliggende platteland heel gemakkelijk.

Meer informatie over Philadelphia: https://www.ustravel.nl/Bestemmingsinfo/Noord-Oost-Amerika/Philadelphia