+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles is dé entertainment hoofdstad van de Verenigde Staten. Het is het thuis van veel beroemde filmsterren en het bekende Hollywood-logo. Maak een wandeling over de Walk of Fame waar veel beroemdheden worden herdacht door middel van de roze sterren op de straat. Bezoek ook het Mann’s Chinese theater wat bekend staat om de tientallen betonnen tegels waar diverse beroemdheden hun hand- en voetafdrukken alsmede een persoonlijke boodschap in het natte cement hebben achtergelaten. Rij ook even door Beverly Hills, de beroemdste wijk van de Verenigde Staten, om wat exclusieve villa’s te spotten.

Meer informatie over Los Angeles: https://www.ustravel.nl/Bestemmingsinfo/West-Amerika/los-angeles

De badplaats waar veel inwoners van Los Angeles heen gaan is Santa Monica. De lange boulevard nodigt uit tot gezien worden. Het is dan ook druk met wandelaars, joggers, skaters en fietsers. Op de klassieke pier, gebouwd aan het begin van de 19e eeuw, zijn vele oude attracties, maar ook (vis)restaurants en verschillende bars. Het strand van Santa Monica wordt vaak voor filmopnames gebruikt. Dus wie weet spot je wel beroemdheden!

Meer informatie over Santa Monica: https://www.ustravel.nl/Bestemmingsinfo/West-Amerika/santa-monica

Anaheim is gelegen in Orange County en is centraal gelegen. De stad ligt op ongeveer 1 uur rijden van Los Angeles en luchthavens zijn gemakkelijk te bereiken.
Anaheim staat bekend om haar themaparken. Het herbergt 2 themaparken, 3 hotels en een entertainment gebied.
  • Disneyland Park, een themepark, geopend in 1955
  • Disney's California Adventure, een themepark, geopend in 2001
  • The Disneyland Hotel
  • Disney's Grand Californian Hotel
  • Disney's Paradise Pier Hotel
  • Downtown Disney, een winkel, uitgaans en entertainment gebied

Meer informatie over Anaheim: https://www.ustravel.nl/Bestemmingsinfo/West-Amerika/anaheim