+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Las Vegas

Las Vegas

Deze stad heeft voor ieder wat wils. Van spetterende live-shows tot de opwinding in de casino's, hier gaat het vermaak dag en nacht door. Verbaas je, wanneer je over de "Strip" loopt langs de hotels met elk een ander, opvallend, thema. Egypte, circussen, zelfs een compleet nagebouwd Venetië, inclusief gondels. In de Stratosphere Tower kun je dineren met een schitterend uitzicht over de stad. De bekende toren, met een adembenemend uitzicht. Maar er is meer.... Op de top is ook de mogelijkheid om in de achtbaan nog extra rondjes te maken. Dit alleen voor de echte waaghalzen!
Overal in Las Vegas kun je geweldig eten. Ook is het uitstekend shoppen in de winkels van bijvoorbeeld het Venetian, Paris of Ceasars Palace. Voor het Bellagio vind je elke avond een geweldige licht- en watershow. Bezoek zeker Fremont Street, deze overdekte winkelstraat heeft een plafond met 12 miljoen lichtjes en geeft een spectaculaire lichtshow!
London heeft de "London Eye". Las Vegas heeft de "High Roller". Deze 168 meter hoge reuzenrad is de hoogste van de wereld (sorry London). Je hebt er fantastisch uitzicht over Las Vegas. De cabines zijn met airconditioning! Een rondje duurt ca. 30 minuten. Absoluut de moeite waard, zowel overdag als 's avonds.
Of wat dat je ervan om Las Vegas van nóg een stukje hoger te bekijken, vanuit een helikopter!

Meer informatie over Las Vegas: https://www.ustravel.nl/Bestemmingsinfo/West-Amerika/Las-Vegas