+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Lake Tahoe

Lake Tahoe

Lake Tahoe is gelegen in Californië. Een trip rond Lake Tahoe wordt door veel Amerikanen een ‘Sunday Drive’ genoemd. Veel bestemmingen rondom dit meer zijn een bezoek waard. Wat je echt niet mag missen is de prachtige natuurlijke omgeving.
Aan de noordoostelijke zijde van het meer is Sand Harbor State park, het enige staatspark gelegen aan het meer. Dit park is zeer geschikt om een paar uur te verblijven. Je kunt hier bijvoorbeeld heerlijk picknicken. Wil je het hele park zien, dan kun je de Sandy Point Nature Trail lopen, of een verkorte route van ca. 2,5 km nemen om Hidden Beach te ontdekken. Het park is alleen per dag te bezoeken en overigens wordt er entreegeld gevraagd.
Richting het zuiden vindt je Zephyr Cove, een bruisend gebied waar radarboten gelegen zijn. Dit gebied is ook uitermate geschikt om te zonnen, parasailen, jet skiën of te varen.
De zuidkant van het meer is het drukst bevolkte gebied van Lake Tahoe. Hier kun je je prima vermaken. Dit is de bestemming waar je de hotels, casino’s, restaurants, winkels en entertainment vindt!

Meer informatie over Lake Tahoe: https://www.ustravel.nl/Bestemmingsinfo/West-Amerika/Lake-Tahoe-CA