+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Indianola

Indianola

Indianola is de geboorteplaats van een koning: B.B. King, de blues koning wiens muziek bekend is bij iedereen. Elk jaar komt hij naar Indianola om op te treden op het B.B. King Homecoming festival. Bekijk de handtekening van King en zijn hand- en voetafdrukken in het trottoir bij Second en Church Streets. Op deze straten speelde hij vroeger.

Bezoek het graf van Charley Patton, die word gezien als de vader van de Delta Blues, in het nabijgelegen Holly Ridge. Bezoek daarna Indianola's Club Ebony of 308 Club en voel hoe levend de blues nog zijn. Het is altijd weer een verassing wie er optreedt, maar je hebt gegarandeerd een goede show!

Het Henry M. Seymour Library heeft een uitgebreide collectie van gepubliceerde blues opnames met opdruk van Walter Anderson. Leer meer over de Delta gewassen, rijst, meerval en katoen met een tour door Billups Plantation en Holly Ridge jenever. Haal heerlijke lekkernijen bij het Indianola Pecan House en het Crown in Town restaurant, die bekend staat om zijn gerookte meerval paté. Neem een schilderij mee naar huis en wat aardewerk als dit in de koffer past natuurlijk. De mensen in Indianola hebben veel talent en creativiteit.