+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Dallas/Fort Worth

Dallas

Dallas, TX, ligt in het gebied “Prairies and Lakes”. Het is een stad met verschillende culturen, religies en leefstijlen. Deze invloeden zie je terug in het straatbeeld van Dallas. Kunst, muziek, eten, historische monumenten en straatbeeld maken deze stad uniek in zijn soort. Ook met de vele mogelijkheden in festivals, evenementen en recreatieve attracties biedt Dallas genoeg om te ontdekken.

Dallas vormt samen met Forth Worth een metropool. De stad ligt te midden van een aantal meren en is een zeer moderne stad. In het Old City Park vind je nog gerestaureerde gebouwen uit de 19e eeuw. In het deel Arlington vind je het pretpark Six Flags, met een fantastisch grote achtbaan en een Looney Tunes Land. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de verschillende interessante musea, zoals het Dallas Holocaust Museum en Meadow Museum.

Meer informatie over Dallas: https://www.ustravel.nl/Bestemmingsinfo/Zuidelijke-Staten/Dallas-TX

Fort Worth

Fort Worth, de stad van de “Cowboys and Culture”. Breng een bezoek aan het Fort Worth Stockyards Historic District, en beleef het Texas van honderd jaar geleden. Regelmatig worden hier grote evenementen en rodeo shows gehouden.
Niet te missen in Fort Worth is de Stockyards. Hier kun je de Texaanse keuken proberen, authentieke Texaanse souvenirs kopen en verschillende gebieden zien die nog uit het oude Texas komen. Tweemaal per dag is er een veeoptocht te zien, waar je de rijders van Fort Worth Herd kunt ontmoeten.
’ s Avonds kun je genieten van een Texaanse dans in Billy Bob’s Texas, de grootste Honky Tonk ter wereld.