+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Buffalo

Buffalo

In de negentiende eeuw kochten een aantal Nederlandse investeerders stukken land in het westen van Amerika. Zij doopten deze plaats tot 'Nieuw-Amsterdam'. Vroeger 'Nieuw-Amsterdam', tegenwoordig gewoon bekend als Buffalo. Buffalo is de uitvalsbasis voor de Niagara Falls. Je zal het niet zeggen, maar de Niagara Falls ligt op ongeveer 20 mijl van Buffalo.

De mensen in Buffalo zijn trots op hun stad. Dit is goed terug te zien tijdens sportwedstrijden. Mocht het passen in het reischema, bezoek dan zeker een sportwedstrijd. In de omgeving kan er goed zelf 'gesport' worden, zoals wandelen in de Niagara Gorge, vissen in Lake Erie en kajakken.

Buffalo heeft ook een rijke geschiedenis. Van de veldslagen bij Old Fort Niagara, jazz legenden in de Colored Musicians Club tot de inauguratie van Teddy Roosevelt.

Ook bekend in Buffalo zijn de Buffalo Wings, beef on weck sandwich, sponge candy en Sahlen's 'charcoal-broiled' hot dogs. Dit zijn lokale gerechten die erg geliefd zijn onder de bevolking en de bezoekers van Buffalo.