+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Atlantic City

Atlantic City

Atlantic City is de gok en resort hoofdstad van de oostkust. Er komen meer dan 27 miljoen toeristen ieder jaar in Atlantic City. Atlantic City ligt aan de Atlantische oceaan en biedt zon, zee en strand. De wereldberoemde Atlantic City Boardwalk is maar liefst 5,5 mijl lang. Tussen 6 uur en 10 uur in de ochtend mag er gefietst worden op de boardwalk, daarna niet meer. Langs de boardwalk zitten winkels, restaurants, strandbars en hotels. Er worden geregeld leuke concerten, parades en speciale evenementen gehouden.

Stap in een achtbaan of in een helikopter voor een vlucht boven Atlantic City. Of neem een foto voor de Boardwalk Empire gevel en ga shoppen bij de Pier Shops. Bezoek een uniek stukje scheepvaart geschiedenis bij de Historic Absecon Lighthouse. U kunt de vuurtoren beklimmen en genieten van het prachtige panoramische uitzicht over Atlantic City. Het Ocean Life Center bij het Historic Gardner's Basin is een aquarium met haaien, roggen en andere zeedieren die je kunt aanraken. Op de Flyers Skate Zone kun je het gehele jaar schaatsen. Wanneer je wat van de lokale cultuur wilt proeven kan dat bij het Atlantic City Art Center en het Historical Museum.

Buiten de Atlantic City grenzen zijn er leuke activiteiten. Het stadje Smithville, Storybook Land, Garden State Parkway, Forsythe National Wildlife Refuge en State Parks, of wandelen en picknicken in de Pine Barrens. Atlantic City en omgeving zijn zeer veelzijdig en er is altijd wel wat leuks te doen!