+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Paradise Palms Resort Homes

Paradise Palms Resort Homes

Paradise Palms is één van Kissimmee's nieuwste en modernste communities. Het ligt op een perfecte locatie en biedt een groot scala aan faciliteiten en –diensten op het resort. Hoogtepunten van het Paradise Palms resort zijn onder meer het uitgestrekte zwembad en het clubhuis. In dit clubhuis heb je o.a. een bioscoop, gameroom, fitnessruimte en kleine winkel.
Na een dag doorgebracht te hebben in de themaparken van Orlando kun je teruggaan naar Paradise Palms en ontspannen bij het grote zwembad met een o.a. een waterval, glijbanen, een spa, een apart kinderbad en een grot. Het middelpunt van Paradise Palms is het prachtige clubhuis met een bioscoop met 50 zitplaatsen, een ultramodern fitnesscentrum en een speelhal met videogames voor de kinderen. Ook zijn er nog vele sportfaciliteiten beschikbaar op het resort, waaronder een aantal verlichte tennisbanen, basketbalvelden en volleybalvelden.
Paradise Palms is zonder twijfel één van de best gelegen gated communities in Kissimmee. Paradise Palms ligt namelijk op ongeveer 5-10 minuten rijden van de ingang van Walt Disney World. Ook SeaWorld ligt in de directe nabijheid, waardoor dit resort een zeer populaire mogelijkheid is voor een villavakantie naar Florida.