+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Champions Gate Resort Homes

Champions Gate Resort Homes

Champions Gate is één van de populairdere plekken om te verblijven, niet in de laatste plaats door de korte afstand tot de pretparken. Er is een grote keuze in ruim opgezette villa’s tot wel 9 slaapkamers en het resort heeft een aantal uitstekende faciliteiten, waaronder een 18 holes golfbaan met aparte driving range en putting green en er is een lazy river.

Centraal gelegen op het resort vind je een prachtig clubhuis, omgeven door een groot zwembad met een tiki-bar, waterglijbanen, cabanas, een lazy river en een kinderbad. Ook heeft Champions Gate een fitnesscenter, een bioscoop, een speeltuin, gamesroom, een luxueuze Spa en volleybalvelden. Bij de golfbaan vind je tevens een apart clubhuis met een grill-restaurant, een pro shop en kleedruimtes. Ook zijn er perfect onderhouden tennisbanen met een apart clubhuis.

Wanneer je kiest voor een Champions Gate Resort Home, dan kies je voor een luxe villa met 4-, 5-, 6-, 8- of 9 slaapkamers met een privézwembad. Je kunt onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten op het resort!