+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Universal Studios & Star Homes

Universal Studios Hollywood & Stars Homes

Universal Studios is 's werelds grootste pretpark en filmstudio en daarom zeker een bezoek waard. Je bezoekt de thuisbasis van wereldberoemde spannende attracties en bruisend entertainment voor het hele gezin.

De dag begint met een gratis ophaalservice van je hotel (mits gelegen in Hollywood) en je wordt naar het vertrekpunt buiten het TCL Chinese Theatre op Hollywood Boulevard gebracht. Je hebt de mogelijkheid om een volledige dag of driekwart van de dag in het park door te brengen. De dagexcursie vertrekt om 09:30 uur vanuit Hollywood Boulevard en je keert terug om 16:30/17:00 uur. De driekwart dagexcursie biedt 2 opties: vertrek om 09:30 uur en terugkomst om 15:00 uur of vertrek om 12:30 uur en terugkomst om 17:30/18:00 uur.
De reis naar Universal Studios duurt ongeveer 15 minuten en je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele parkeerkosten of tol op de snelwegen.

Veel mensen reizen van Los Angeles om beroemdheden of filmsterren te spotten. Deze rondleiding door Hollywoodhuizen en huizengemeenschappen bieden een fascinerende kijk op hoe de "andere helft" leeft terwijl je de kans krijgt om een beroemde naam in het echt te zien.

De tour wordt begeleid door deskundige gidsen die fascinerende verhalen vertellen. Naast het bekijken van glamoureuze en exclusieve eigendommen in de beroemde wijken Beverly Hills en Hollywood Hills, belichten de gidsen de populaire hotspots van beroemdheden langs de welbekende Sunset Strip en Rodeo Drive in Beverly Hills.
Je komt langs huizen van onder anderen Katy Perry, Bruno Mars, Al Pacino, Sasha Baron Cohen en Isla Fisher, Christina Aguilera en Jennifer Lopez

Inclusief:

  • Toegang tot Universal Studios gedurende 4 uur
  • Movie Stars Homes Tour gedurende 2 uur in een open of gesloten bus
  • Transfer vanaf geselecteerde hotels in Hollywood

  • De tour start dagelijks om 09:30 uur vanaf Hollywood Terminal, Starline Santa Monica Terminal en vanaf LAX Office (met uitzondering van Thanksgiving, Kerst en Nieuwjaarsdag).