+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Niagara Falls Day Tour

Niagara Falls Day Tour

Ervaar een van de meest magische natuurwonderen tijdens je volledige dag avontuur naar Niagara Falls. Laat je meenemen door het schilderachtige landschap van de Niagara-regio met een mooie rit door het historische stadje Niagara-on-the-Lake. Bij aankomst bezoek je een van de lokale wijnhuizen waar je selecties kunt maken van de beste wijnen van Ontario. De tour gaat verder langs de Niagara Parkway naar de watervallen bij de beroemde Floral Clock waar je foto's kunt maken. Eenmaal aangekomen, geniet je van een lunchbuffet terwijl je uitkijkt op de adembenemende Niagara watervallen. Na de lunch begint de boottocht naar de indrukwekkende Hoerseshoe Falls op de boot Maid of the Mist.

's Middags heb je vrije tijd voor sightseeing, hierdoor heb je voor je vertrekt voldoende kans en tijd om foto's te maken of om souvenirs te kopen in het Table Rock Complex. Vanaf daar keer je terug naar Niagara-on-the-Lake. Onderweg wordt een stop gemaakt voor een fotomoment op het observatieplatform. Vanaf hier zijn de machtige draaikolken en stroomversnellingen te bewonderen.
Eenmaal aangekomen in Niagara-on-the-Lake, heb je tijd om de geschiedenis en erfgoed van een van beroemdste bezienswaardigheden van Canada te ontdekken. Na een wandeling door de charmante straatjes, zul je terugkeren naar de bus voor de terugreis naar Toronto.

Inclusief:

  • Niagara Falls Day Tour
  • Transfer vanaf je hotel indien gelegen in downtown Toronto
  • Lunchbuffet

  • De tour duurt ongeveer 9,5 uur
  • De tour begint iedere dag om 10:00 uur
  • Het is niet mogelijk om de tour te boeken op 01 januari, 24 december, 25 december, en 31 december