+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Golden Circle Classic

Golden Circle Classic IJsland

Laat je tijdens de Golden Cirlce Classic Tour verrassen door de indrukwekkende uitbarstende geisers en hot springs die IJsland te bieden heeft. Bekijk de prachtige Gulfoss waterval en treed in de voetstappen van de Vikingen terwijl je door een van de vier nationale parken van IJsland loopt.

De tour begint met een stop bij het nationale park Þingvellir, dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Dit is ook waar de gigantische tektonische platen van Amerika en Eurazië uit elkaar getrokken zijn en wat ervoor heeft gezorgd dat er nu een grote spleetvallei is.

De volgende stop is bij Geysir Hot Springs, de meest iconische natuurlijke bezienswaardigheid van IJsland. Hier kun je de beroemde Strokkur-geiser bewonderen die elke paar minuten omhoog barst.
Je maakt een ontspannen wandeling naar de Gulfoss waterval om het krachtige water te aanschouwen. Hier stort de gletsjerrivier 32 meter omlaag over twee niveaus en in een smalle kloof met een gewelddadig geluid.

De bus beschikt over met wifi aangesloten tablets waardoor je audiogidsen kunt gebruiken die beschikbaar zijn in verschillende talen. De audiogidsen vertellen interessante weetjes en informatie over de plekken die je bezoekt tijdens de tour. Er zal ook een gids meegaan met de tour die alle antwoorden zal geven op je vragen. Elke stoel beschikt ook over een USB-oplader.

Inclusief:

  • Golden Circle Classic Tour
  • De tour duurt 7,5 uur inclusief een stop van minimaal 45 minuten bij Geysir Hot Springs, Golfoss waterval en het nationale park Þingvellir
  • Deskundige lokale gids
  • Toegang tot bezienswaardigheden
  • Gratis wifi en USB-oplader voor elke stoel
  • In-bus audiogids beschikbaar in diverse talen