+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Graceland: Home of Elvis Presley (Elvis Experience Tour + Airplanes)

Graceland: Home of Elvis Presley (Elvis Experience Tour + Airplanes)

Je ontdekt de persoonlijke kant van Elvis Presley aan de hand van een interactieve iPad-rondleiding door Graceland Mansion, verteld door John Stamos met het commentaar en verhalen van Elvis en zijn dochter Lisa Marie. Je neemt een kijkje in diverse ruimtes in de Graceland Mansion zoals de woonkamer, slaapkamer van zijn ouders, de keuken, de tv-kamer, het zwembad, de beroemde Jungle Room, het kantoor, het onlangs gerenoveerde Trophy-gebouw en het Raquetball-gebouw die er nog uitzien zoals het in 1977 was.

Je loopt door het museum "Elvis Presley's Memphis" wat een oppervlakte van 18.500 vierkante meter heeft. Hier ontdek je wat Elvis van hield, de geluiden van de stad die hem inspireerde en je ervaart zijn carrière als nooit tevoren. Zijn roots, invloeden en artisticiteit beleef je allemaal.

Je neemt ook een kijkje aan boord van de gepersonaliseerde vliegtuigen die Elvis heeft laten maken om zo in luxe te kunnen reizen. Het vliegtuig "Lisa Marie" beschikt over een woonkamer, conferentieruimte, een eigen slaapkamer, vergulde veiligheidsgordels en een 24 karaats met goud vergulde wasbak.

Inclusief:

  • Graceland Mansion audio-guided Tour met New Orientation Film, bezoek aan de 2 vliegtuigen en volledige toegang tot Elvis Presley's Memphis Entertainment Complex (inclusief Presley Motors Automobile Museum, Elvis: The Entertainer Museum en Elvis Discovery Exhibits)
  • Audiogids via de iPad beschikbaar in onder andere Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Frans
  • De tour duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur
  • Het is dagelijks mogelijk deze tour te doen tussen 09:00 en 16:00 uur (met uitzondering van Thanksgiving en Kerst)