+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Durango Silverton Train - Enclosed Coach - Round Trip by Train

Durango Silverton Train

De Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad slingert door spectaculaire en adembenemende canyons in de afgelegen wildernis van het twee miljoen hectare grote San Juan National Forest. Je ervaart het avontuur van reizen met een kolengestookte stoomlocomotief via dezelfde rails zoals de mijnwerkers, cowboys en kolonisten van het Oude Westen een eeuw geleden deden. Herbeleef geschiedenis met mooie uitzichten en bezienswaardigheden voor een spectaculaire reis aan boord van de Durango & Silverton Narrow Gauge Train.

Je reist 75 kilometer enkele reis langs de Animas rivier van Durango naar Silverton. De Animas is een van de laatste vrij stromende rivieren in de westelijke Verenigde Staten. De route begint hoog in de San Juan Mountains en eindigt met de San Juan rivier in New Mexico met een van de meest opvallende countrylandschappen van Colorado.

Silverton ligt afgezonderd in een berg dal op 2,8 kilometer hoogte. Het is ontstaan door de rijke schatten die de omliggende bergen bevatten. Hoewel er geen operationele mijnen meer zijn zul je ontdekken dat het overal in de geschiedenis terugkomt. Bezoek het Silverton Museum, de Jail, Mining Heritage Centre en ontdek het verleden van San Juan County.

Inclusief:

  • Round trip met de Durango & Silverton Train
  • Het programma neemt ongeveer 9 uur in beslag