+31 24 677 87 50
info@ustravel.nl

Conch Train Tour

Conch Tour Train

Elke dag vertrekt de Conch Tour Train vanuit Front Street Depot naar een van de beroemdste plekken van Key West, Mallory Square. Je ziet niet alleen de bekende plaatsen in de omgeving maar je leert ook van alles over de bewoners, het heden en de geschiedenis die Conch Republic een van 's werelds meest unieke plekken maakt.
Bekijk een aantal locaties die Hemingway bezocht en ontdek waarom Harry Truman zoveel tijd op het eiland doorbracht, Luister naar verhalen over hoe indianen, piraten en wreckers leefden, vochten en werkten en ontdek waardoor Key West zijn bijzondere reputatie heeft.

De inwoners van Key West die hier zijn opgegroeid of een bezoek hebben gebracht en nooit zijn teruggekeerd worden 'Conchs' genoemd. De Conchs die de tour zullen begeleiden zullen je verrassen met interessante verhalen en leuke feiten over een van Amerika's meest besproken steden. Bekijk de Victoriaanse architectuur en beroemde tinnen daken van de zuidelijkste stad van dichtbij.

De historische Conch Tour Train tour duurt ongeveer 90 minuten en maakt een volledige lus door Old Town Key West. De trein stopt twee keer en belicht prachtige bezienswaardigheden, verhalen en entertainment.

Inclusief:

  • Loop Tour door Old Town Key West inclusief twee stops
  • Duur: ongeveer 1,5 uur
  • De tour rijdt dagelijks tussen 09:00 en 16:40 uur en vertrekt elke 30 minuten